まるき葡萄酒 コリエ・ドゥ・ペルル ブランムスー リュクス
山梨県産の甲州種を使用、ドサージュ時に古酒を極少量ブレンドした瓶内二次発酵によるスパークリングワイン。
持続性のある細やかな弾ける泡、はちみつレモン、黄桃、グレープフルーツのような香り。はつらつとしたフレッシュな酸味が口中に広がると同時に、しっかりとした果実味を感じます。酸も果実味もどちらも厚く、デリケートな味わいの中に旨味とふくよかさを感じます。
Sparkling wine made from Yamanashi prefecture's Koshu varieties, with a small amount of old liquor blended at the time of dosage.
Persistent, finely popping foam, honey lemon, yellow peach and grapefruit scent. The sour and fresh acidity spreads in your mouth, and at the same time you can feel the firm fruit. Both the acidity and the fruitiness are thick, and you can feel the umami and fullness in the delicate taste.
柑橘系を思わせる香りが豊かで、しっかりとした爽やかな酸味のスパークリングに、タコのマリネに合わせると、タコの風味がスッと広がります。玉ねぎの味わいも、強調される気がします。両方が自然に馴染み、ねっとりしたタコの感じをワインがさらりと洗い流してくれます。
It has a rich scent reminiscent of citrus fruits, and when it's sparkling with a firm and refreshing acidity, it's marinated with octopus, and the flavor of octopus spreads quickly. I feel that the onion taste is also emphasized. Both blend in naturally and the wine gently rinses off the moist octopus feel.
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