大和葡萄酒 ハギーワイン 番イ
山梨県のミネラル分豊富な畑のブドウを使用。ライムのような爽やかな印象の柑橘系果実香に続きオレンジムースのようなの甘い香りがアタックへの期待を誘います。柔らかな酸に続き、豊かで広がりを感じる果実味、その果実感に包まれるようなミネラルや酵母に由来する味わいが、シュール・リーの広がりを感じさせます。全体の調和がとても柔らかく、アフターまで伸びやかで心地よい印象のワインです。
Using grapes from a field rich in minerals from Yamanashi Prefecture. A refreshing citrus fruit aroma like lime, followed by a sweet scent like orange mousse invites expectations for an attack. Following the soft acidity, the rich and expansive fruitiness, and the taste derived from the minerals and yeast that surrounds the fruitiness, makes you feel the surrealistic spread. The overall harmony is very soft, and it is a wine with a pleasant impression after the stretch.
今日は「日本料理 忍野・八洲」のテイクアウトを用意。手の込んだ繊細な和の味わいは、柔らかな果実味を感じさせるシュール・リー製法の甲州にぴったりでした。
Today we are preparing a takeout of "Japanese cuisine Oshino Yashima". The elaborate and delicate Japanese taste was perfect for Koshu made by the Sur-Lee process, which gives a soft fruity feel.
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