ルミエール スパークリング デラウエア

山梨県産のデラウェアにセミヨンを加え、瓶内発酵の後、熟成させたスパークリング。濃いめの黄金色。香りはデラウェア独特の香りに、強めのパイナップルやマンゴーなど南国果実の甘い香り。弱めのガス圧にクリーミーな泡で滑らかな口当たり。最初に感じるのは、モスカート・ビアンコを使った甘みを感じるアスティーを思い浮かべてしまう優しい味わい。続いて熟成感を伴いながらボリュームのある豊かな味わいが口いっぱいに広がります。余韻にわずかな苦味感じながらスッキリと流れていきます。

デラウェアのスパークという軟弱 (失礼!) な先入観が良い方向に裏切られる、食中にオススメの辛口ワインです。

Delaware produced in Yamanashi Prefecture with Semillon added, fermented in a bottle, and then aged. A deep golden color. The scent is Delaware's unique scent, and the sweet scent of tropical fruits such as strong pineapple and mango. Smooth mouthfeel with creamy foam at low gas pressure. The first thing I feel is the gentle taste that reminds me of sweet Asty using Moscato Bianco. Next, a rich and rich flavor spreads over the mouth, accompanied by a sense of maturity. It flows smoothly with a slight bitterness on the finish.

Delaware's spark is a dry wine that is recommended during meals because it is betrayed by a soft (rude!) Preconception.



「オイルサーディン、ガーリックキノコ乗せ」と「冬菜の味噌炒め」

"Oil sardines with garlic mushrooms" and "Fried winter miso"

日本ワイン 凛花 / Japanese-Wine Rinka

日本ワイン専門店「甲州セラー凛花」 Japanese wine specialty shop "Kosu cellar Rinka"

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