Ch.メルシャン 玉諸甲州きいろ香

カボスの様なはつらつとした柑橘香がグラスからあふれるように感じます。

酸味のボリュームは高いものの、それが爽やかな印象をより引き立て、ミネラルや果実味をを感じながら口中いっぱいに広がり、時間経過とともに酸がより爽やかなニュアンスとなり余韻へと続いてゆきます。

ヴィンテージを重ねるごとにバランスが良くなり上品さがかましてくる「甲州きいろ香」は香りの特徴だけではなく、味わいにおいても一つのカテゴリーを築いていくようです。

I feel that the glass is filled with a citrusy fragrance like a kabos.

Although the amount of sourness is high, it brings out a refreshing impression and spreads in the mouth while feeling the minerals and fruits, and over time, the acid becomes a refreshing nuance and continues into a lingering finish.

“Koushu Kiiroka”, which has a good balance and elegance with each vintage, seems to be building a category not only in terms of scent characteristics, but also in taste.


あふれる柑橘の果実のような香りに、豊かでフレッシュな酸とのバランスをさらに楽しんでいただくために「山中湖産ワカサギのマリネ」はいかがでしょうか。シャキシャキの野菜と香ばしく揚げたワカサギに絡めたさわやかな酸味が「甲州きいろ」にピッタリ!それぞれの酸がハーモニーを奏でるようです。ぜひともお楽しみください。

How about "Marinated smelt from Lake Yamanaka" in order to further enjoy the balance between the aroma of overflowing citrus fruits and the rich and fresh acid. The refreshing acidity entwined with crispy vegetables and smelt fried fragrantly is perfect for "Koshu Kiiro"! Each acid seems to play a harmony. Please enjoy it.

日本ワイン 凛花 / Japanese-Wine Rinka

日本ワイン専門店「甲州セラー凛花」 Japanese wine specialty shop "Kosu cellar Rinka"

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