ロリアン 特醸 シャルドネ 2018年
※来週発売のサンプル瓶のため、ラベルが貼ってありません。
自家農園のシャルドネを使用、フレンチオークで20か月育成。心地よい樽由来のコーヒーやナッツ香とトロピカルフルーツの甘くふくよかな香りがグラス一杯に重なり合っています。トロピカルな雰囲気を持つフレッシュで華やかな印象の中に、芳醇な豊かさをも感じさせる奥深くクリーミーな味わいと骨格を併せ持つ高級シャルドネに仕上がっています。凝縮感のある飲み応え、丸みのある口当たりに余韻の伸びもあるリッチな味わいのワインです。厚めの酸が今後の熟成を期待させます。
*Since it is a sample bottle that will be released next week, no label is attached.
We use Chardonnay from our own farm and grow it in French oak for 20 months. Coffee and nut aroma from a pleasant barrel and the sweet and plump aroma of tropical fruits overlap in a glass. It is a high-class Chardonnay that has a deep, creamy taste and skeleton that gives a rich and rich feel in a fresh and gorgeous impression with a tropical atmosphere. A rich-tasting wine with a condensed taste, a rounded mouthfeel and a lingering finish. Thick acid is expected for future aging.
魚介料理の他、肉料理なら鶏肉やクリームソースのパスタを合わせたいところ。
今日は家にあるもので、肉豆腐に舞茸と野菜の煮物と一緒に。豚肉、舞茸と野菜の旨味が染み込んだ木綿豆腐が豊かなシャルドネの味わいにピッタリです。
In addition to seafood dishes, if you want meat dishes, you want to add chicken and cream sauce pasta.
Today I have it at home, with meat tofu, boiled mushrooms and vegetables. It is perfect for Chardonnay with rich tofu made of pork, maitake and vegetables.
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