ハラモ 甲州シュール・リー 2017
「CAFE&WINE TROLL」1周年記念イベントの中で本日は原茂ワインの古屋真太郎さんのメーカーズディナーに参加させていただきました。久しぶりにお会いした古屋さんは、左目の病気でアイバンドをされておりワイルドな印象になりましたが、相変わらずダンディーで日本人離れしたルックスと軽快なトークで、とても楽しい時間を過ごすことができました。
【ハラモ 甲州シュール・リー 2017】
ピーチやマンゴーの甘い香り、カボス、スダチなど爽やかな柑橘香を感じた後、シュール・リー製法に由来する焼いたパンのニュアンスも僅かに感じ取れます。フレッシュな酸味とともに、柔らかく厚みと豊かさが感じられる果実感。徐々に塩気を含んだミネラル と心地よい渋味が、アクセントとして現れます。
Today I participated in the maker's dinner of Hara wine Shintaro Furuya in the "CAFE & WINE TROLL" 1st anniversary event. Mr. Furuya who met after a long time has been ill-banded with left eye disease and has become a wild impression, but still can enjoy a very enjoyable time with looks and light talk separated by Japanese by dandy Yes.
【Halamo Koshu Shure Lee 2017】
After feeling the sweet citrus aroma of peach and mango, Kabosu, sudachi and so on, you can also feel some of the baked bread nuances derived from the sur lee process. It has a fresh acidity, as well as a soft and thick feeling. Gradually salty minerals and soothing astringency appear as an accent.
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